top of page

Returerklæring

Garanti / reklamasjon ved  kjøp av produkukter i nettbutikken

Angrerett

Kjøperen kan angre kjøpet av varen i henhold til angrerettloven.

Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 14 dager fra fristen begynner å løpe. I fristen inkluderes alle kalenderdager. 


Dersom fristen ender på en lørdag, helligdag eller høytidsdag forlenges fristen til nærmeste virkedag.

Angrefristen anses overholdt dersom melding er sendt før utløpet av fristen. Kjøper har bevisbyrden for at angreretten er blitt gjort gjeldende, og meldingen bør derfor skje skriftlig (angrerettskjema, e-post eller brev).


Du har 14 dagers angrerett når du kjøper varer fra oss.

Du må velge å sende varen i retur på egenhånd ved å betale porto på postkontoret.  Vi vil ikke kunne behandle saken før vi har mottatt returen. 

Husk å fylle ut angrerettskjema du mottok på e post og legg dette ved i pakken du returnerer (evt. send skjema på e-post til blifinbomlo@gmail.com).  

Returen sentes til Bli Fin frisørsalong. Brekkevegen 28  547 Urangsvåg.

Vi krediterer prisen for innhodet i pakken  når den er mottat og behandlet. Vanlegvis innen 4 dager. 


Dersom du har vært uheldig og mottatt en defekt vare behøver du ikke å bekymre deg. Du har reklamasjonsrett på alle varer kjøpt hos oss i henhold til Forbrukerkjøpsloven.

Vi ønsker selvfølgelig å løse problemet på en enkel og smidig måte ved å erstatte produktet, eventuelt kreditere kjøpet om produktet ikke kan erstattes. 
Ved kreditering vil du få pengene tilbake innen 14 dager fra dagen vi mottar din retur. Er det feil på varen står vi selvsagt for returkostnadene.

Angreretten forutsetter at varen kan leveres tilbake i samme stand og mengde. 
Det vil si at du kan ikke angre kjøpet hvis du har brutt forseglingen på produktet.

bottom of page